opc_loader
Merken


Welke betaalmogelijkheden zijn er?

Het is mogelijk om te betalen met:

 • iDEAL (ABN Amro, ASN bank, Friesland bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS bank, Triodos bank, Van Lanschot Bankiers)
 • Bancontact / MisterCash
 • Mastercard
 • VISA
 • American Express
 • PayPal
 • Billink, achteraf betalen
 • VVV Giftcard
 • Bankoverboeking


​Veilig betalen met iDeal of Bancontact

Wilt u het bedrag veilig, vertrouwd en gemakkelijk online aan ons betalen, dan kunt u dit doen met behulp van iDEAL voor onze Nederlandse klanten en Bancontact / MisterCash voor onze Belgische klanten. Om gebruik te maken van iDEAL of Bancontact / MisterCash hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Als u internetbankiert dan kunt u direct met iDEAL of Bancontact / MisterCash betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

Wij bieden iDEAL en Bancontact / Mistercash betaling tijdens het afronden van uw bestelling aan, u komt vervolgens in uw eigen vertrouwde internetbankieromgeving waar u de betaling kunt voldoen. Wel zo gemakkelijk! Voor u en voor ons.

Voordelen:
iDEAL biedt u een aantal voordelen ten opzichte van andere betaalmethoden:

 • iDEAL is betalen via internetbankieren, dus vertrouwd en veilig.
 • iDEAL is gemakkelijk en snel in gebruik, alle betaalgegevens worden voor u ingevuld en u wordt direct op de hoogte gebracht van de geslaagde betaling.
 • U houdt constant controle en overzicht op uw betaling, de iDEAL betaling wordt meteen verwerkt en zichtbaar in uw rekeningoverzicht.
 • Uw naam en rekeningnummer worden pas aan Buitenbloempot.nl verstrekt nadat u de betaling heeft goedgekeurd. Anders dan bij creditcard-betalingen houdt u zo zelf controle over de verstrekking van deze persoonlijke gegevens.


Hoe kan ik betalen met mijn creditcard?

Buitenbloempot.nl accepteerd creditcards van Visa en MasterCard.

Vul tijdens het bestelproces jouw creditcard gegevens in. Jouw creditcardgegevens worden door onze partner Pay.nl opgeslagen en uitsluitend aan jouw creditcardmaatschappij doorgegeven. Buitenbloempot.nl slaat jouw creditcardgegevens niet op. Bij betaling via Pay.nl wordt per transactie 2% over de orderwaarde gerekend.


Hoe werkt de betaling via PayPal?

PayPal is een betalingssysteem waarmee je veilig, eenvoudig en snel kan betalen, het gebruik van PayPal is gratis.

Jouw bank- of creditcardgegevens worden alleen door PayPal opgeslagen. Daarom is het bij aankopen met PayPal niet nodig bij iedere transactie opnieuw uw gegevens via het internet te verzenden. Dit maakt betalen via PayPal extra veilig. Daarnaast maakt dit systeem betalen extra eenvoudig: je betaalt met slechts twee klikken omdat jouw kaartgegevens gekoppeld zijn aan jouw account – en je deze gegevens dus niet iedere keer opnieuw hoeft in te voeren. Met PayPal betaal je ook sneller. Daardoor kan jouw order vaak ook sneller worden verzonden en dus ook eerder bij je geleverd worden.


Achteraf betalen via Billink: 
Met achteraf betalen via Billink ontvangt u eerst het product en betaald u later (binnen 14 dagen) de factuur. Indien u kiest voor achteraf betalen gaat u akkoord met de daarbij behorende algemene voorwaarden. Tijdens de beoordeling van uw aanvraag worden de door u ingevulde gegevens conform de bepalingen van de algemene voorwaarden doorgezonden naar Billink B.V., welke deze zal toetsten op kredietwaardigheid. In geval van goedkeuring is uw bestelling geaccepteerd en kunt u achteraf betalen op rekening.

U ontvangt vervolgens namens Billink de factuur welke verantwoordelijk is voor de verdere afhandeling van uw betaling.”
Deze dienst is voor u als klant helemaal gratis!
 

Meer informatie over achteraf betalen met Billink, https://www.billink.nl/hoe-billink-werkt


Betalen met de VVV Giftcard

Wat is de VVV Giftcard?

De VVV Giftcard is de breedst besteedbare online cadeaukaart en te verzilveren bij toonaangevende webshops. Buitenbloempot.nl is aangesloten bij de VVV Giftcard. Voor alle aangesloten webshops kijk je op https://www.vvvcadeaubonnen.nl/cadeaubon-besteden/webshops  Wil je meer informatie over de uitgever van de VVV Giftcard? Of wil je meer weten over de waarde van de Giftcard, de geldigheid of wat te doen bij diefstal van de Giftcard. Ga dan naar op https://www.vvvcadeaubonnen.nl/saldo-checken​.

Hoe werkt het betalen precies?

In het bestellingsproces kun je jouw betaalmethode kiezen. Klik hier op VVV Giftcard. De betaling kun je doen door je naam, het kaartnummer en de krascode in te vullen en daarna te klikken op de betaalknop.

Wat is mijn krascode?

De krascode is een extra vier- tot achtcijferige beveiligingscode die op de achterkant van de kaart staat onder de kraslaag. De krascode is een extra beveiliging om zeker te stellen dat je in het bezit bent van de kaart.


Betalen met Bankoverboeking

Wilt u bestellen bij ons maar wilt / kunt u niet betalen via Ideal of Bancontact / MisterCash stuur dan een email naar info@buitenbloempot.nl met vermelding van het bestelnummer, wij nemen dan contact met u op en zorgen dat de bestelling z.s.m. naar u verzonden gaat worden.


Veilig betalen

Buitenbloempot.nl en Pay.nl zorgen ervoor dat uw betalingen altijd veilig verlopen. Daarom beveiligen we alle vertrouwelijke informatie op onze websites met SSL. Dit betekent dat alle data die uitgewisseld worden door uw server en uw computer versleuteld zijn, waardoor niemand toegang kan krijgen tot uw privéinformatie.