opc_loader

Over ons

Buitenbloempot.nl is een onderdeel van DataSpirit. Dataspirit ontwikkelt en exploiteerd meerdere webshops. Door de inkoop, administratie en verzendingen te bundelen werken wij kostenbesparend en dat kunt u weer terugzien in de prijzen die wij hanteren voor onze producten.

 

Buitenbloempot.nl is zoveel mogelijk zelf voorraadhoudend zodat wij snel kunnen leveren. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe producten, nieuwe kleuren en de laatste trends. De producten die wij aanbieden in onze webshop zijn producten waar wij 100% achter kunnen staan (qua kwaliteit en prijs). 

 

Wij zijn het best en snelst bereikbaar op het email adres: info@buitenbloempot.nl Wij proberen u email nog dezelfde dag te beantwoorden, in de praktijk heeft u meestal binnen 2 uur een antwoord (tijdens kantooruren). Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 10.00 uur - 12.00 uur op nummer 0344-847995.

 

Waarom kopen bij Buitenbloempot.nl

 

  • 14 dagen bedenktermijn
  • Ruim assortiment
  • Kennis
  • WebwinkelKeur lid
  • Onze webshop maakt op alle pagina's gebruik van een SSL beveiligde internetverbinding. Dan krijgen anderen niet de kans om stiekem mee te kijken. Via SSL worden alle gegevens versleuteld over internet verstuurd. U herkent een veilige SSL-verbinding aan het "slotje" in uw browser.

 

Webwinkel Keurmerk