opc_loader
Merken

Over ons

Buitenbloempot.nl is een onderdeel van DataSpirit. Dataspirit ontwikkelt en exploiteerd meerdere webshops. Door de inkoop, administratie en verzendingen te bundelen werken wij kostenbesparend en dat kunt u weer terugzien in de prijzen die wij hanteren voor onze producten.

 

Buitenbloempot.nl - dé bestemming voor prachtige buitenbloempotten en betoverende tuinverlichting!

Ontdek een rijke variëteit aan buitenbloempotten in diverse vormen, maten en kleuren op Buitenbloempot.nl. Onze buitenbloempotten zijn gemaakt van topkwaliteit, waardoor uw bloemen en planten optimaal kunnen gedijen in uw buitenruimte.

 

Maar dat is niet alles - we bieden ook een scala aan verlichte buitenbloempotten! Laat u betoveren door onze solar- en 220 volt verlichte potten, die uw buitenomgeving op magische wijze verlichten. Kies voor zuiver wit licht of creëer een levendige sfeer met RGB-kleuren die aansluiten op uw stemming en stijl.Buitenbloempot.nl staat niet alleen bekend om haar prachtige buitenbloempotten, maar ook om haar uitgebreide collectie tuinverlichting. Van de imposante Lola staande lampen van NewGarden tot de verfijnde tafellampjes van gerenommeerde merken zoals Sompex en Villeroy & Boch - wij hebben voor elk wat wils.

 

Dus, als u op zoek bent naar hoogwaardige buitenbloempotten en betoverende tuinverlichting, hoeft u niet verder te zoeken. Buitenbloempot.nl is dé bestemming waar stijl en functionaliteit samenkomen. Haal het beste uit uw buitenruimte en geef uw tuin de allure die het verdient. Ontdek vandaag nog ons assortiment en laat uw buitenruimte stralen met Buitenbloempot.nl!

 

Wij zijn het best en snelst bereikbaar op het email adres: info@buitenbloempot.nl Wij proberen u email nog dezelfde dag te beantwoorden, in de praktijk heeft u meestal binnen 2 uur een antwoord (tijdens kantooruren). Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 10.00 uur - 12.00 uur op nummer 0344-847995.

 

Waarom kopen bij Buitenbloempot.nl

 

  • 14 dagen bedenktermijn
  • Ruim assortiment
  • Kennis
  • WebwinkelKeur lid
  • Onze webshop maakt op alle pagina's gebruik van een SSL beveiligde internetverbinding. Dan krijgen anderen niet de kans om stiekem mee te kijken. Via SSL worden alle gegevens versleuteld over internet verstuurd. U herkent een veilige SSL-verbinding aan het "slotje" in uw browser.

 

Webwinkel Keurmerk