opc_loader
Merken
Guirled

Guirled

Guirled is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en produceren van sfeerverlichting, zowel voor binnen als buiten. Ze combineren design, originaliteit en hoogwaardige technologie in hun producten. Het merk is vooral bekend geworden als toonaangevend in hoogwaardige katoenen lichte slingers sinds de oprichting in 2016.

De armaturen van Guirled zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en zijn betrouwbaar, bieden echt verlichting en zijn voorzien van diverse technologische functies. Deze functies omvatten onder andere afstandsbediening en RGB-verlichting, spraakassistenten en geavanceerde buitenarmaturen die werken op zonne-energie.

Door hun expertise in lichttechniek ontwerpt Guirled armaturen die zowel esthetisch als technologisch hoogwaardig zijn, en die tegelijkertijd rekening houden met ecologische aspecten. Het bedrijf is ervan overtuigd dat de verlichtingsmarkt zich moet inzetten voor het aanpakken van de huidige milieu-uitdagingen en kiest daarom voor een eco-verantwoorde aanpak.